Proefles FacebookReserveer nu je supervoordelige proefles!

Ervaar hoe geweldig het is om motor te rijden. Bel 06-46388075 of vul het formulier in om die les te boeken.

Wat kun je verwachten? We beginnen met de basisbeginselen van het motorrijden. Wegrijden, sturen, remmen, schakelen en bochten maken leer je op een rustige plek. Je kunt dan oefenen en foutjes maken, zonder dat je jezelf of anderen in gevaar brengt.

Wanneer je dit allemaal onder de knie hebt, is het tijd om de weg op te gaan. We rijden dan een mooie route, waarbij je kennis maakt met die andere kant van motorrijden: genieten!

 

Gratis rijles!

Bij Ik Wil Motor Rijden kun je gratis autorijlessen of motorrijlessen verdienen. Dat werkt zo: Als je al leerling bent, meld je een vriend of vriendin aan. Je krijgt dan 1 gratis rijles.

Heb je een pakket gekozen? Je krijgt 37,50 korting!Als je nog geen leerling bent bij Ik Wil Motor Rijden, meld je dan aan samen met een vriend of vriendin. Je krijgt dan allebei een gratis rijles.

De enige voorwaarde is dat de nieuwe leerling minimaal 10 rijlessen afneemt. Je kunt zoveel nieuwe leerlingen aanmelden als je wilt, dus het is zelfs mogelijk om gratis je rijbewijs te halen. Al moet je daar dan wel heel erg je best voor doen 🙂

 

Proefles Facebook