Theorielessen

Voor iedereen die snel en eenvoudig wil slagen voor het theorie examen geeft Ik Wil Motor Rijden een theoriecursus. Met deze theoriecursus vergroot je de slagingskans bij het theorie examen.
Heb je moeite met leren, of wil je niet teveel tijd besteden aan het leren?Theorie cursus Wat de reden ook is, met mijn theorielessen zorg je dat je snel slaagt.

Je kunt kiezen uit klassikale theorieles, of uit privé theorieles. Voor de prijzen klik je hier.

De klassikale theorieles wordt verdeeld over 3 avonden of dagdelen. Iedere les duurt ca. 2 uur. Alle theorie die je nodig hebt om te slagen komt aan bod. De laatste avond wordt vooral besteed aan het maken van proefexamens. Deze examens worden gezamenlijk behandeld, zodat je kunt leren van je eigen fouten en die van anderen. Hierdoor leer je snel en eenvoudig, zonder uren in een theorieboek te zitten.
Deze theoriecursus wordt iedere maand georganiseerd bij voldoende belangstelling. Wil je meer informatie, of je direct aanmelden? Gebruik dan het  contactformulier.

De privé theorieles duurt 3 uur. Ook hier komt alle theorie aan bod, waarbij je eigen leertempo wordt aangehouden. De proefexamens maak je zelf, als het nodig is maken we een aparte afspraak om deze te bespreken.
Je kan deze theorieles ook gewoon per uur afspreken. Dan behandelen we alleen de onderwerpen waar je moeite mee hebt.
Wil je meer informatie, of je direct aanmelden? Gebruik dan het  contactformulier.

Proefles Facebook