Motorrijles:

Proefles 25,-
Losse les 90 minuten 75,00
Examen AVB 169,-
Examen AVD 265,-
Basispakket 1099,-

Motor lespakket

Het basispakket bestaat uit: 15 uur rijles, te verdelen over voertuigbeheersing en verkeersdeelname, CBR examen AVB en AVD, 1 uur rijden voor ieder examen, gebruik lesmotor tijdens beide examens. De lessen worden bij voorkeur gegeven in blokken van 1,5 uur. Als je meer lessen nodig hebt dan krijg je die natuurlijk gewoon voor de pakketprijs. Ook krijg je een mooie korting op het online theoriepakket van I-theorie. Daarmee kun je jezelf goed voorbereiden op het theorie examen.

Autorijles:

Losse les 60 minuten 52,50
Compleet pakket 2199,-
Praktijkexamen 267,75

Autorijles 4

Compleet pakket bestaat uit: 40 rijlessen van 60 minuten, CBR praktijkexamen B, 1 uur rijden voor het examen, gebruik lesauto tijdens examen. Ook krijg je een mooie korting op het online theoriepakket van I-theorie. Daarmee kun je jezelf goed voorbereiden op het theorie examen.

Praktijkexamen bestaat uit: CBR praktijkexamen B, 1 uur rijden voor het examen, gebruik lesauto tijdens examen.

Dit pakket is erg voordelig en daarom aantrekkelijk om te volgen. Toch is het een hoog bedrag om in één keer te betalen. Daarom kun je dit pakket ook in 4 termijnen betalen, zonder extra kosten. Dan heb je ook het prijsvoordeel en hoef je niet eerst maanden te sparen om met je autorijlessen te beginnen.

Wil je nog meer informatie, of gelijk beginnen met motorrijles of autorijles? Gebruik dan het contactformulier. Je kunt ook bellen: 06-46388075