Scooterrijbewijs

Je hebt er jarenlang naar uitgekeken: je 16e verjaardag. Want dan mag je eindelijk op een scooter rijden! Over een paar maanden is het zover en je hebt hard gewerkt en gespaard. Dan is het nu tijd om wat te gaan doen, want na je verjaardag  wil je zo snel mogelijk gaan rijden en je scooterrijbewijs/bromfietsrijbewijs halen. Voor je rijlessen kunt nemen moet je voor je theorie geslaagd zijn. Je kunt al theorie examen doen als je 15,5 jaar bent. Zodra je 16 bent kun je dan les nemen en examen doen.
Voor je scooterrijbewijs/bromfietsrijbewijs kun je natuurlijk ook bij Ik Wil Motorrijden terecht. Daar krijg je les op een vertrouwde manier. Ik geef les aan maximaal 2 leerlingen tegelijk, waardoor er in de lessen heel veel ruimte is voor jouw eigen leerdoelen. Je leert veilig rijden en krijgt les in een tempo dat bij jou past. Vlot waar het kan en voor de onderdelen die je lastig vindt, nemen we meer tijd. Dat betekent dat je je scooterrijbewijs/bromfietsrijbewijs kunt halen in korte tijd en je goed wordt voorbereid op het CBR examen.

Je kunt starten met je theorie als je 15,5 jaar bent, zodat je direct op je verjaardag kunt beginnen met lessen. Of zelfs je rijbewijs op je verjaardag kunt halen!

Om het je makkelijk te maken heb ik een heel voordelig pakket voor je:

6 uur rijles, CBR examen, zelfstudie theorie en theorie examen voor 499,-!

Kies je voor dit pakket, dan ben al een heel eind op weg richting je scooterrijbewijs. Je krijgt dan een online theoriecursus met 50 oefenexamens om jezelf goed voor te bereiden op het theorie examen. Zodra je voldoende geleerd hebt, doe je theorie examen. Daarna spreken we de praktijklessen en het praktijkexamen af.
Dan begint het echt leuke gedeelte van de rijopleiding: praktijkles op de scooter en het CBR examen. En natuurlijk je scooterrijbewijs!

Je kunt ook kiezen voor het pakket zonder theorie. Daarin zit dan 6 uur rijles en het praktijkexamen. Dat kost 449,-
Ben je klaar om op te stappen? Of wil je eerst nog wat meer informatie?
Bel of app dan naar 06-46388075, of laat hier een bericht achter.